Bij De Vos Fysiotherapie gaan we voor het beste resultaat.
Wij scoren gemiddeld een 8.9 op QDNA!
Fysiotherapie

​“Voor elke fysieke klacht een doelgerichte aanpak”
Bij De Vos Fysiotherapie gaan we voor het beste resultaat. Dit doen we door “best practice” toe te passen. Een werkmethode die betekent dat de interventie en behandeling direct afhankelijk is van het geboekte resultaat. Dit betekent ook dat je meteen na enkele behandelingen weet waar je aan toe bent en niet weken aan een stuk hoeft te wachten op resultaat.

Fysiotherapie

“Een operatie is het laatste redmiddel”
Soms is een operatie onoverkomelijk, maar nog te vaak zien we mensen in de praktijk waarbij een operatie voorkomen had kunnen worden. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat operaties op de lange termijn vaker tot complicaties leiden. Littekenweefsel vormt zich niet alleen op de huid, maar ook in de diepere lagen waardoor het lichaam op andere manieren gaat bewegen en op andere manieren krachten moet gaan opvangen.

Bij De Vos Fysiotherapie beoordelen we uw klacht en proberen we een operatie te voorkomen of uit te stellen door het lichaam optimaal te laten functioneren.

Bent u geopereerd? Geen nood! Met de juiste combinatie van manuele therapie en actieve therapie zorgen we ervoor dat u weer optimaal kunt functioneren en weer kunt genieten van uw bewegingsactiviteiten. Ook voor behandeling aan huis kunt u bij ons terecht.

Ons E-health programma Physitrack zorgt ervoor dat u ten alle tijden oefeningen kunt inzien en uw voortgang kunt meten.